Funktionär 2017

Bra länkar:

FUNKTIONÄR 2017 – kort & snabb info

Funktionärsbrev 2017

Varje månad mailas ett Funktionärsbrev med info om närmsta tidens aktiviteter, seglingar och utbildningar. Du hittar dem samlade nedan.

Anmälningar

Anmälan till alla våra regattor görs enbart via webben och är viktigt - för dig och för oss - för att kunna säkerställa god kommunikation: Anmäl dig HÄR
Efter anmälan skickas en bekräftelse ut.

KSSS Regattor 2017

En lista över våra regattor 2017 finns HÄR.

Måltider

Till alla våra regattor försöker vi äta gemensam frukost. Då har vi även genomgång inför ”dagens segling”.

I samband med frukost finns det oftast även möjlighet att göra sitt egna lunchpaket, alternativt finns de redan klara. Beroende på typ av regatta och var regattan seglas.

After Sail är något vi försöker genomföra på samtliga regattor och i samband med vissa andra regattor har vi även middag.

Undantaget är ÅF Offshore Race som har ”egen” info separat.

KSSS tillhandahåller mat för de dagar man är tillskriven uppdrag.

Kläder

Likt tidigare år tillhandahåller KSSS piké för alla funktionärer. Säsongens färg är grå med snyggt tryck. De som är med på minst tre regattor under året 2017 får en snygg långärmad piké.

Traktamente

Traktamente betalas ut när det inte finns möjlighet till uttalad gemensamma måltider. Kan man inte närvara vid samling så utgår det inte traktamente som kompensation.

Utlägg för boende skall vara klart innan regattan startar Ersättning betalas inte ut för fast boende eller båtplats på Sandhamn/Lökholmen.

Ersättning och traktamente beslutas av seglingsledare och/eller projektledare för regattan. KSSS tillhandahåller traktamente och utlägg för de dagar man är tillskriven uppdrag.

Tidplan

Inför en regatta skickas det ut en bekräftelse på deltagande som även innehåller tider, samlingar,seglingsföreskrifter och annat som kan vara bra att ha.

All korrespendens förs via mail och mailadressenär: regatta@ksss.se

Utbildningar 2017

En lista över våra utbildningar för 2017 finns HÄR.

VÄLKOMNA!