KSSS Höstmix

STÄNGDKLASSER: SRS
DATUM: 16 SEPTEMBER, ANMÄLAN SENAST 11 SEPTEMBER
PLATS: SALTSJÖBADEN
INBJUDAN: KSSS Höstmix
  Ändring #1
SEGLINGSFÖRESKRIFTER: KSSS Höstmix
BANBESKRIVNING: KSSS Höstmix
STARTLISTA: KSSS Höstmix
ANMÄLDA: KSSS Höstmix
RESULTAT: RESULTAT

Höstmix - säsongsavslut

Avsluta säsongen med att kappsegla tillsammans med din käresta seglarvän. KSSS introducerar i år en shorthand kappsegling inomskärs med mixad besättning. Kappseglingen Höstmix är tänkt att bli en bra avslutning på seglingssäsongen där kvinna och man tävlar tillsammans med målsättning att kombinera spännande kappsegling med trevligtumgänge och god middag.

Vi planerar för ett all-inclusive arrangemang där det mesta ingår i anmälningsavgiften: startavgift, hamnavgift i Saltsjöbaden lördag-söndag, priser och middag. Prisutdelning sker under middagen och vi kommer att dela ut pris till vinnaren men även priser i andra prestationsbaserade kategorier som tävlingsledningen utser.

Vi tävlar i SRS och det kommer att vara möjligt att anmäla sig med eller utan undanvindssegel. Vi startar med jaktstart och planerar för en distansbana som tar cirka 4-5 timmar att segla med beräknad målgång vid KSSS Saltsjöbaden cirka kl 16. Banan kommer att vara en blandning av fasta märken, öar och tydliga utlagda märken.

Vi kommer att informera om bansträckningen i god tid före den aktuella helgen så det finns gott om tid för den mixade besättningen att tillsammans förbereda sin navigering.

KSSS hoppas Höstmix skall intressera er som sällan har chans att segla tillsammans.