Junior SM 2018 - Tvåmansjollar

KLASSER: JSM FÖR KLASSERNA 29ER & RS FEVA
DATUM: 5-7 OKTOBER
PLATS: SALTSJÖBADEN
INBJUDAN: JSM 2018 TVÅMANSJOLLAR
ANMÄLAN: SAILARENA

JSM för tvåmansjollar

Första helgen i oktober avgörs traditionsenligt KSSS stora säsongsavslutning för Sveriges och nordens alla jolleseglare i år med tillägget JSM för tvåmansjolle. I och med detta inleds regattan redan på fredagen den 5 oktober för JSM-klasserna.
Detta gör det möjligt för fler unga seglare att även testa på tvåmansjolle då JSM för enmansbåt går redan 31/8-2/9. Dessutom är regattan är Elitserie för E-jolle och GP för Laserklasserna.

Vi hoppas som vanligt på över 400 jollar och siktar på 500 jollar som tävlar på olika banor på Baggensfjärden. KSSS ambition är att KSSS Olympic Class regatta skall vara en spännande och rolig säsongsavslutning för Sveriges och Nordens alla jolleseglare - från de yngsta optimisterna till landslagsseglarna i SWE Sailing Team.

Hamnplanen och bryggorna är så fulla av positiv energi och i samlingspunkten Sjövillan finns något värmande. Det kan behövas.

Plan för sjösättning av följebåtar, vilka ramper som används för vas, info om parkering av trailers och annan matnyttig information kommer kontinuerligt att uppdateras