Dubbla solsken i Rio idag.

Måttet var rågat, tyckte Jesper efter två dagar här på OS banorna. 2,7 idag kändes bra och en rejäl klättring i listan. Mot igår, seglade jag riktigt bra idag. Kom rätt i skiften och trycket på vinden var som önskat. Jag måste utveckla de små möjligheterna bättre på de inre banorna. Imorgon skall vi ut på havet och det ser jag verkligen fram emot. Jesper ligger förnärvarande 15:e plats totalt

470 killarna Anton och Fredrik kommer lite snett i vissa partier på banan även idag, trots det blev resultatet bättre idag. Undrar hur det ser ut när det stämmer, säger en fundersam Fredrik. 8, 3 idag lägger killarna på en total 6:e plats.

Vi gläds med våra yngre förmågor i 470 klassen som blev 8:a på VM senast. Fredrik Fock/Marcus Dackhammar blixtrade till idag med en 5, 2 och ligger 7:a totalt.

Josefin var också nöjd med dagen. 8, 3 idag på en av de inre banorna och totalt på 6:e plats. Jag trivs här inne i bukten. Idag hade vi lite mer tryck upp till nästan 15 knop fram på eftermiddagen.

Imorgon en ny dag och segling på den yttre banan. Förhoppningsvis fyller sjöbrisen på tidigt imorgon så att vi får lite längre vågor att åka på.

Följ oss gärna på: 

http://www.copabrasildevela.com.br/#!c_services/c1ger

KSSS barometer efter tre dagar.
  6. Josefin Olsson
  6. Anton Dahlberg/ Fredrik Bergström
15. Jesper Stålheim

Utom tävlan: i KSSS barometern
  7. Fredrik Fock/ Marcus Dackhammar
12. Viktor Bergström/ Niclas During
 
/Björn Johansson