Iain Percy och Nathan Outteridge gästar KSSS

Den 22 augusti ges ett unikt tillfälle att lyssna på de två frontfigurerna i Artemis Racing, Iain Percy and Nathan Outteridge, då de ger sin version av den svenska America’s Cup-satsningen på Bermuda.

Artemis Racing, som seglar för KSSS, gick hela vägen till utmanarfinalen i Louis Vuitton Cup 2017 där de besegrades av Team New Zealand – som till slut vann America’s Cup. Detta är den hittills största framgången för ett svenskt America’s Cup-projekt och nu satsar man ännu högre mot kommande tävling 2021.

Oavsett om du bara är genuint intresserad av segling i världsklass eller fanatiskt intresserad av America’s Cup är detta ett tillfället du inte kan missa.

Vi kommer att vara i Sveasalen på Nya Djurgårdsvarvet och först till kvarn gäller.

När: Kl. 18:00 den 22 augusti.
Var: Sveasalen - Beckholmsbron 20, Nya Djurgårdsvarvet (Mitt emot Skroten Café)
Kostnad: 125 kr och då ingår enklare förtäring och dryck.

Anmälan görs HÄR

Iain Percy, är en brittisk seglare född 1976. Han har vunnit två OS-guld, ett OS-silver, samt flera VM- och EM-medaljer i de Olympiska klasserna Finnjolle och Starbåt. I den svenska America’s Cup-satsningen, Artemis Racing, var Iain ledare för teamet och taktiker.

Nathan Outteridge, är en australisk seglare född 1986. Han har vunnit OS-guld, OS-silver samt sju VM-medaljer varav fyra guld i den olympiska klassen 49er. I den foilande Moth-klassen har han fyra VM-medaljer. I Artemis Racings America’s Cup-satsning var Nathan rorsman.