Häng med på KSSS familjeeskader i Stockholms norra skärgård

Häng med på KSSS norrgående eskader i sommar!

Denna eskader riktar sig till dig/er som seglar med barn ombord. Det blir en traditionell familjeeskader med fokus på att ha trevligt tillsammans med familjen och ge deltagarna ett minne för livet. Givetvis blir det också trevliga klipp och sittbrunnskvällar för oss föräldrar. Det blir tid både för oorganiserade äventyr såsom bad, fiske från klipporna, bastubad och skärgårdsjogging för de som vill och mer organiserade lekar såsom musikquiz, tipsrunda, jolletävling, skattjakt, knopskola, mm. En viktig del är förstås att alla känner sig inkluderade och för att lära känna varandra startar vi med välkomstdrink och femkamp.

Vi startar den norrgående eskadern i Sandhamn på söndagen, för att på måndagen segla norrut i ytterkärgården. Rutt är inte bestämt i förväg utan anpassas efter besättningarna, väder och vind, där lusten får styra. Varje kväll håller vi skepparmöte där morgondagens rutt diskuteras och bestäms.

Vi är två eskaderledare (Andreas Nordin och Lena Catry), men vi hjälps alla åt särskilt när det kommer till att förtöja så att alla båtar blir väl förtöjda och alla kan komma iland i samma hamn. I övrigt finns inga skrivna regler. Man kastar loss när man vill och det är fritt fram att ta en avstickare från eskaderprogrammet om man vill ha en egen dag med familjen.

Mer information om den preliminära planen skickas ut till anmälda besättningar när det börjar dra ihop sig. 

För mer information kontakta eskaderledare Andreas Nordin (076-888 1771) eller Lena Catry (070-736 7245).