FUNKTIONÄR 2019

Bra länkar:

FUNKTIONÄR 2018 – kort & snabb info

 Anmälningar

Anmälan till alla våra regattor görs enbart via webben och är viktigt - för dig och för oss - för att kunna säkerställa god kommunikation: Anmäl dig HÄR
Efter anmälan skickas en bekräftelse ut.

KSSS Regattor 2018

En lista över våra regattor 2018 finns HÄR.

Måltider

Till alla våra regattor försöker vi äta gemensam frukost eller morgonfika. Då har vi även genomgång inför ”dagens segling”.

I samband med frukost finns det oftast även möjlighet att göra sitt egna lunchpaket, alternativt finns de redan klara beroende på typ av regatta och var regattan seglas.

After Sail är något vi försöker genomföra på samtliga regattor.Under regattorna i Sandhamn äter vi gemensam middag i Trollgården, på Skeppsholmen i samband med ÅF Offshore Race erhålls måltidskupong för de dagar man arbetar.

Kläder

Likt tidigare år tillhandahåller KSSS piké för alla funktionärer. Säsongens färg är vit med snyggt tryck. De som som jobbar sammanlagt 4 dagar eller mer under säsongen 2018 får en snygg marinblå hoodie. I år får alla dessutom en blå KSSS-keps och en termos.

Tidplan

Inför en regatta skickas det ut en bekräftelse på deltagande som även innehåller tider, samlingar,seglingsföreskrifter och annat som kan vara bra att ha.

Mailadressen är: [email protected]

Utbildningar 2018

Planerade utbildningar våren 2018 hittar du här.

Inspirations-Kick-off & Pizzaparty 25 april

Inbjudan hittar du här.