FUNKTIONÄR 2021

Bra länkar:

FUNKTIONÄR 2021 – kort & snabb info

 Anmälningar

Anmälan till alla våra regattor görs enbart via webben och är viktigt - för dig och för oss - för att kunna säkerställa god kommunikation: Anmäl dig HÄR
Efter anmälan skickas en bekräftelse ut.

KSSS Regattor 2021

En lista över våra regattor 2021 finns HÄR.

Måltider

Till alla våra regattor försöker vi äta gemensam frukost eller morgonfika. Då har vi även genomgång inför ”dagens segling”.

I samband med frukost finns det oftast även möjlighet att göra sitt egna lunchpaket, alternativt finns de redan klara beroende på typ av regatta och var regattan seglas.

After Sail är något vi försöker genomföra på samtliga regattor.Under regattorna i Sandhamn äter vi gemensam middag i Trollgården, på Skeppsholmen i samband med Gotland Runt erhålls måltidskupong för de dagar man arbetar.

Kläder

Likt tidigare år tillhandahåller KSSS piké för alla funktionärer. Säsongens färg är lime med snyggt tryck. De som som jobbar sammanlagt minst två regattor får en HH Racing Bag - också den lime-grön. 

Tidplan

Inför en regatta skickas det ut en bekräftelse på deltagande som även innehåller tider, samlingar,seglingsföreskrifter och annat som kan vara bra att ha.

Mailadressen är: [email protected]

Utbildningar 2020

Utbildningar finns för alla olika  funktioner i Svenska Seglarförbundets regi. Kolla gärna på 

www.svensksegling.se/utbildning. Dessutom sker KSSS-orienterad utbildning som kommuniceras under året.

 

Inspirations-Kick-off & Pizzaparty 31/3 - Blir i digitalt format 16 april kl 16.

Se filmen från digitala funktionärsmötet 2020. Klicka här!