KSSS Höstmix

KLASSER: SRS SHORT HAND MED MIXAD BESÄTTNING
DATUM: 22 AUGUSTI
PLATS: SALTSJÖBADEN
INBJUDAN: KLICKA HÄR!
ANMÄLAN: KLICKA HÄR!

”Short hand med mixad besättning”

Vi kör igen!

Kappseglingen KSSS Höstmix är här för att stanna. Ni seglar kvinna och man tillsammans med målsättning att kombinera spännande kappsegling med trevligt umgänge och god middag.

Det är ett all-inclusive arrangemang där det mesta ingår i anmälningsavgiften: startavgift, hamnavgift i Saltsjöbaden lördag till söndag, priser och middag. Prisutdelning sker under middagen och vi kommer att dela ut pris till vinnaren men även priser i andra prestationsbaserade kategorier som tävlingsledningen utser.

Vi tävlar i SRS och det kommer att vara möjligt att anmäla sig med eller utan undanvindssegel. Vi startar med jaktstart och planerar för en distansbana som tar cirka 4-5 timmar att segla med beräknad målgång vid KSSS Saltsjöbaden cirka kl. 16. Banan kommer att vara en blandning av fasta märken, öar och tydliga utlagda märken. Seglingsledningen kommer att informera om bansträckningen i god tid före den aktuella helgen så det finnsgott om tid för den mixade besättningen att tillsammans förbereda sin navigering.

KSSS hoppas Höstmix intresserar er som sällan har chans att segla tillsammans.

Deltagarantalet är begränsat till 25 tävlande båtar.