Läger 1, 2 och 3

Vi seglar RS Quest, Laser, C55 och IF-båtar. Varje läger har 70-75 deltagare och ca 25 instruktörer, kockar och meckar.

Läger på Lökholmen 2020 

Läger 1 12 - 18 juni 2020  11 - 15 år 
Läger 2 29 juni - 7 juli 2020 11 - 14 år
Läger 3 25 juli - 2 augusti 2020 12 - 15 år

Nu börjar vi längta efter lite sol och värme, och när den kommer är det äntligen dags för läger på Lökholmen. Instruktörerna håller på att ladda upp inför sommaren och längtar såklart efter att få träffa alla glada barn!

Packning och hitta till Lökholmen

Vad ska du packa och hur hittar du till Lökhomen?

Lägerstart och avslutning

Vi startar lägret traditionsenligt med ett skott och hissning av flaggan kl. 12:00 dagen då lägret börjar på Lökholmen utanför Sandhamn.

Avslutning av lägret är kl.12:00 sista dagen.

Vi vill att alla barn hämtas av sina föräldrar på Lökholmen, om ni inte kan och ditt barn hämtas av någon annan måste det meddelas till Lägercheferna.

Transporter och hämta lämna på lägerön - PÅVERKAS AV COVID

När det gäller transporter till ön vill vi undvika att belasta den reguljära skärgårdstrafiken. Det bästa är om ni har möjlighet att lämna barn/lägerdeltagare med egen båt på bryggan utanför Varvet (på västra sidan av Lökholmen).

Om ni inte har möjlighet att ta er ut på egen hand kan ni kontakta oss på så skall vi försöka lösa transporter från Stavsnäs Brygga till Lökholmen eller möta upp er som kommer med Waxholmsbolagets båt (vid Sandhamnskiosken 10:45 för de som går läger 1 och har lägerstart den 12 juni).

Ett krav i år är att förälder eller annan anhörig ska kunna hämta eleven inom ett par timmar vid misstänkt smitta (det är alltid lägerledningens bedömning som avgör om en elev ska hämtas).

Anhöriga på lägerområdet - PÅVERKAS AV COVID

I år kommer ni föräldrar/målsmän INTE att kunna följa med ert barn in på lägerområdet på grund av den rådande pandemin.

Ordningsregler

Vi vill att ni går igenom våra ordningsregler tillsammans med ert barn. Den elev som inte följer ordningsreglerna som gäller på KSSS kan bli hemskickad under lägertiden.

Gruppindelning

Alla barn delas in i olika grupper/kurser. På följande formulär Lägerstart fyller ni i önskemål om grupp, boende, eventuella allergier m.m.

Följ lägret hemifrån

Barnen får ej ha mobiltelefon under lägerperioden. Bäst är om de lämnas hemma.

Under lägret lägger vi löpande upp bilder på vårt Instagramkonto #lokholmenksss. Gå in och följ oss där.

Telefonnummer till lägercheferna under pågående läger är 076-723 13 42