Opti 1,2 och 3

Optimistlägren vänder sig till 9-11 åringar. Här seglar vi optimistjolle och C55 i tre olika grupper. Antalet deltagare på optimistlägren är 50 barn och ca 15 instruktörer, kockar och meckar.

Opti-läger på Lökholmen 2020 

Opti 1 21 - 26 juni 2020 9 - 11 år
Opti 2 9 - 14 juli 2020 9 - 11 år
Opti 3 10 - 15 augusti 2020 9 - 11 år

Nu börjar vi längta efter lite sol och värme, och när den kommer är det äntligen dags för Opti-läger på Lökholmen. Instruktörerna håller på att ladda upp inför sommaren längtar såklart efter att få träffa alla glada barn!

Vi startar lägret traditionsenligt med ett skott och hissning av flaggan kl. 12:00 första dagen på lägret på Lökholmen utanför Sandhamn.

Kom gärna lite tidigare så ni hinner packa upp, se er omkring och hälsa på era lägerkompisar. Vi samlas sedan vid flaggstången som ligger mitt i lägerområdet för att starta igång lägret.

Efter en presentation av alla instruktörer så vinkar vi glatt hejdå till alla föräldrar.

Inför sommarens läger önskar vi att ni går igenom våra ordningsregler tillsammans med ditt barn. Den elev som inte följer ordningsreglerna som gäller på KSSS kan bli hemskickad under lägertiden.

Alla barn delas in i olika grupper/kurser, ni kan önska vilken kurser ditt barn ska gå när ni fyller i formuläret lägerstart.

Vad ska du packa och hur tittar du till Lökhomen?

Underlägret lägger vi löpande upp bilder på vårt Instagramkonto #lokholmenksss gå in och följ oss där.

Det måste finnas en anhörig eller vän till familjen i Stockholms närområde som vi kan nå dygnet runt vid eventuell sjukdom eller skada.

Telefonnummer till Lägerchefterna under pågående läger är 076-723 13 42

Avslutning av lägret kl. 12:00 sista dagen.

Då lämnar vi tillbaka era barn glada, trötta och kanske en aning smutsiga till er.

Vi vill att alla barn hämtas av sina föräldrar på Lökholmen, om ni inte kan och ditt barn hämtas av någon annan måste det meddelas till Lägercheferna. 


Övrigt

Ett krav på samtliga läger och seglarskolor är att barnen kan simma minst 200 meter.

Medlemsskap i KSSS är obligatoriskt för våra läger på Lökholmen.

Det måste finnas en anhörig eller vän till familjen i Stockholms närområde som vi kan nå dygnet runt vid eventuell sjukdom eller skada.

Under lägret har barnen ej sin mobiltelefon, det bästa är om de lämnas hemma.

VÄLKOMNA