Dan före matchdag i Palma

De blev en vindfattig "powerhour" för våra elitseglare inför morgondagens start på Världscupen här i Palma.

Nu är batterierna fulladdade. Det lyser grönt på lampan i "chargern". Trots att vi förlorade en timma på klockan. En gemensam kamratmiddag och varje seglare i varje ekipage går in i sin bubbla. The race is on.

Imorgon går de första racet igång klockan 11.00. 600 båtar från 60 nationer. Det största Mallorca eventet någonsin under sin 45 åriga historia.

Vi ställer upp med ett starkt lag med Josefin Olsson i Laser R, Jesper Stålheim i Laser, Anton Dalberg/ Fredrik Bergström i 470, Julia Gross/ Cissi Jonsson 49er FX och Tim Shuwalow i Nacra som de starka korten.

Glädjande har vi ytterligare åtta båtar från KSSS som är med och kan skaka om lite i listan. Sandra Snadqvist/ Charlie Ekberg i Nacra, Gustav Pettersson/ Marcus Anjemark i 49er, Johanna Sommarlund/ Therese Antman och Sanna Mattson/ Sarah Rosell i 49er FX, Claes Törnsten i Laser S samt tre brädseglare RSX Adam  Holm, Fanny Baumann och Andrea Holm.

Vi börjar med kvalseglingar i två dagar i antagligen mycket lätta vindar. Följ oss gärna på http://www.trofeoprincesasofia.org/

Stay tuned.

Björn Johansson