Hög tid att anmäla dig till ÅF Offshore Race

Om två månader går vinnaren av ÅF Offshore Race i mål utanför Sandhamn. För att det överhuvudtaget ska finnas minsta chans till att det är du så måste du vara anmälda till denna, en av världens mest klassiska, havskappseglingar. Gör det nu!

Du behöver inte ha en supererfaren proffsbesättning och en högteknologiska karbonbåt. I fjol vann tre duktiga seglare och kompisar från Stockholm i en sju meters ”minitonnare” som nu är till salu för under 100 000 kr.

Men ÅF Offshore Race är inte bara en utmanande och spännande kappsegling runt Gotland. Dagarna innan start är det också en jättelik seglarfest på Skeppsholmen mitt i Stockholm med underhållning, mat och musik, barn- och prova på-aktiviteter.

ÅF Offshore Race startar söndag 28 juni och redan på lördagen avgörs ÅF Inshore Race som är ett gyllene tillfälle att trimma besättningen dagen innan den ”stora” starten. Det kan också vara första steget på det som om något år ska bli en segling runt Gotland. ÅF Inshore Race är en inomskärskappsegling med start och mål på Stockholms ström.

Samtidigt med ÅF Offshore Race avgörs ÅF Classic Race för äldre båtar med start 28 juni på Sockholms störm, rundning utanför Visby och tillbaka med målgång i Sandhamn.Ordinarie anmälan till ÅF Offshore Race är öppen till 25 maj. Läs mer HÄR