Lägeranmälan öppnar 15 november

Den 15 november släpps äntligen platserna till 2021 års seglarläger och 2022 års konfirmationsläger. Det är stor efterfrågan och för att klara av det höga trycket har vi två olika sätt att fördela lägerplatserna. Vi kallar dem kölista och först-till kvarn. Oavsett vilket läger du vill gå på gäller det att hänga på låset när platserna släpps.

För Konfirmationslägren 2022 och Instruktörslägret 2021 köper man en plats på en kölista som är öppen 15–30 november. Priset för en plats på kölistan är 150 kr respektive 100 kr. Den 1 december rangordnas kölistan i första hand efter hur länge den anmälde varit KSSS medlem och i andra hand efter när köplatsen köptes. Om du inte är medlem räknas endast tiden när du köpte din plats i kölistan. Det innebär alltså att det är viktigt att hänga på låset när kölistan öppnas den 15 november, men att medlemmar kommer att gå före de som inte är medlemmar.


För övriga läger gäller principen först-till-kvarn för majoriteten av lägerplatserna. Utöver dem har vi lagt undan en mindre mängd lägerplatser att fördela enligt kösystemet ovan. Anmälan till kölistan för dessa läger är gratis. Precis som ovan är det därför viktigt att du anmäler ditt intresse på kölistan direkt om du inte hann köpa en ”först-till-kvarn” plats. Länk till kölistan öppnas samtidigt som lägeranmälan öppnas.

Datum för lägren och mer information hitta du här