Skönheten och odjuret – Gotland Runt

Den fantastiska upplevelsen, äventyret men också utmaningen att lämna sig hän till vädrets makter. 2019 års upplaga av Gotland Runt var ingen lek. Vad kan vi dra för lärdomar av denna resa för att öka upplevelsen och minska risken för skador på besättning och material. Nu på lördag den 7 mars får du svaren på Båtmässan Allt för sjön.

En av sveriges mest rutinerade havskappseglare Anna Drougge och en av Sveriges mest erfarna tävlingsledare Håkan Andersson ger sina bästa tips för att få en säker segling runt Gotland. Om jag inte skall kappsegla men ändå kanske vill segla över öppet hav med familj och vänner. vad skall jag tänka på?

Den 7 mars kl 13.00 på Marina Scenen bredvid KSSS monter i B-hallen (B01:21).

 

KSSS program 7–8 mars

Lördag 7 mars

Marina Scenen bredvid KSSS monter i B-hallen

12:00-12:30 Jolleskoj – Sveriges bästa seglarskola finns i Stockholm

Vill du att dina barn skall få ett intresse för vatten och båtliv är valet av seglarskola helt avgörande. Vad är hemligheten bakom Sveriges bästa seglarskola? Dessutom kommer du att kunna testa en del av konceptet i bassängen direkt efter.

12:30-13:00 Min enda last - en bräda med mast.

Med foiling kommer vindsurfingen att lyfta igen.

Är du intresserad av foilande vindssurfing. Oavsett om du vill vindsurfa halvvind fram och tillbaka på en härlig fjärd eller om du vill kappsegla ända upp till olympisk nivå är detta något för dig.  

Vi går igenom vad du skall tänka på om du är intresserad av foilande vindsurfing både teknik och utrustning.

13:00-13:30 Gotland Runt – skönheten och odjuret

Den fantastiska upplevelsen, äventyret men också utmaningen att lämna sig hän till vädrets makter

12:30-14:00 KSSS Prova på Optimistsegling i Stora Bassängen. Aktiviteten är för alla barn och inga förkunskaper krävs. Du får låna flytväst på plats.

14:00 Hur kan jag utvecklas som seglare med KSSS J/70? I separat lokal. Anmälan till [email protected]

Söndag 8 mars

12:30-14:00 KSSS Prova på Optimistsegling i Stora Bassängen. Aktiviteten är för alla barn och inga förkunskaper krävs. Du får låna flytväst på plats.

 

Erbjudande för KSSS medlemmar

Gå2 betala för 1 – gäller 7-15 mars. Kod KSSS2020