Torbjörn Cardell KSSS-mästare i golf

I behagligt sensommarväder avgjordes årets KSSS Open i golf. Saltsjöbadens GK var i mycket bra skick men också rejält utmanande med glashala greener och svåra flaggplaceringar. Den som behärskade spelet bäst var Torbjörn Cardell som tog hem seger på fina 37 poäng.

Totalt var det 33 spelare som sökt sig till ”Saltis” golfklubb strax efter soluppgången på måndagsmorgonen för den sjätte upplagan av KSSS medlemsgolf. Men dom fick snart sin belöning då temperaturen steg från bitande 10 grader till behaglig 18 innan rundan var över.

Torbjörn Cardell var som sagt bäst av alla och utmanades främst av Ludvig Carlsson som slutade en poäng efter. Därefter var det ett hopp ner till en kvartett på 33 poäng. Av dessa fyra var det Iohn Ryott som knep tredjeplats tack vare lägst handicap.

Lagsegern togs hem i stor stil av Ludvig Carlsson, Johan Bahrke, Christer Thane och Torbjörn Cardell. De vann med 13 poäng tillgodo ner till laget på andra plats. Och det var faktiskt dubbelt så stor skillnad mellan vinnarna och lag nummer två som mellan lag nummer två och de som kom sist. Imponerande av det segrande laget

Längsta drive vanns av Lotta Olsson respektive Ludvig Carlsson medan Johan Bahrke vann närmast hål.

Text: Mats Olsson