Gotland Runt Offshore Race 2022 - Informationsmöte 10 november

Vi bjuder in alla intresserade seglare till en uppdatering om nästa års Gotland Runt. Mötet kommer att ske både digitalt och irl i samband med ”Havskappseglarpuben” den 10 november kl 18.30.

2021 tog det bara ett par dagar så var anmälningslistan fylld och det kommer säkert att bli rusning även i år. Vi vet att många team längtar efter att få komma ut på havet igen och att Gotland Runt kommer att bli en av nästa års stora seglingsevent, så klart. Dessutom är intresset för havskappsegling större än på många år.

Starten går traditionsenligt första söndagen efter midsommar, i år den 3e juli, i centrala Stockholm och banan densamma som de senaste åren. Högervarv runt Gotland och mål i Sandhamn, 352 utmanande distansminuter. Gotland Runt är havskappseglingen som sedan trettiotalet varit svenska seglares verkliga examensprov.

På mötet den 10e november kommer Gotland Runt Race Management Team att presentera upplägget för 2022 års segling, informera om Notice of Race, anmälan, registrering, säkerhet, logistik med mera.

Vi ser alla fram emot en härlig seglingssommar 2022 och hälsar er välkomna till världens största årliga havskappsegling.

Länk till teamsmötet

Anmälan till Havskappseglarpuben