KSSS vårseglingscup i e-segling avslutad

KSSS har för andra året i rad arrangerat en vårcup i e-segling. Den avslutades med framgång nu i måndags. Den innehöll 4 delsseglingar om totalt 12 race. Vi är nu mycket glada att kunna uttrumpeta följande framgångar: 3:e platsen säkrades av den polska seglaren Andrzej Trella (VRI: Andrzej1802), silver kneps av Dirk Scherer (VRI: Dirksson) och vinnaren blev Peter Olsson (VRI: Alocomor).

- Under 2020 såg vi supertajta race i ”guldflottan”, berättar tävlingsledaren Gustaf Dyrssen. Men även god potential i silvergruppen. Under 2021 har guldflottan visat på ännu snävare bataljer, men så även i silvergruppen. Man får inte längre några pixlar gratis!”

Plattformen som används för seglingarna har också utvecklats under året. Det finns nu fler banor på olika geografiska platser, nya vindmönster och allt fler båttyper (allt från optimist till AC75). Man kan även notera hur seglarna har utvecklats och blivit allt mer tekniska, med rullslag och nya taktiska manövrar.

KSSS tackar stort alla seglarna för entusiastiskt deltagande i KSSS vårcup och vi ser fram emot nya tillfällen att ses på vattnet, både digitalt och snart IRL.
Ni som önskar kan läsa lite mer om vårcupen samt se en kort video via SEARCH
Glöm inte heller att delta i SSF:s sista SM-kvalsegling i e-segling 6:e april. 

Seglarhälsningar,
KSSS e-seglingslag