Aktuellt

Här finner du den senaste informationen om vad som händer på Sandhamn och hur det påverkar gästplatser i hamnen. Sidan uppdateras kontinuerligt!

Tack för säsongen 2017!

Nu har gästhamnarna stängt för säsongen och vi tackar alla våra gäster som besökt oss under säsongen 2017. Inför nästa säsong ser vi fram emot vår nya hamn på Telegrafholmen och nytt servicehus på Sandhamn. Håll utkik efter fler uppdateringar här på hemsidan och på vår facebook-sida samt Instagram @Sandhamnsgasthamnar.

Vi vill gärna förbättra oss så gå gärna in och utvärdera oss HÄR och skriv vad just du önskar att vi ska förbättra.

ÅF Offshore Race

Med anledning av ÅF Offshore Race är hamnen helt abonnerad för deltagande båtar. Tenderbåtar och besökande båtar hänvisas till Lökholmen.

Hamnen är abonnerad fr.o.m. måndag den 3/7 kl. 12:00 t.o.m. 6/7 kl 12:00. Observera att tiderna är preliminära. För mer information se race.ksss.se

Vid frågor och andra funderingar kontakta Hamnkapten på sandhamn@ksss.se

Sandhamn Open 9-11juni

Till helgen den 9-11 Juni går Sandhamn Open av stapeln ute på Sandhamn. Med anledning av regattan är större delar av hamnen abonnerad för deltagande båtar. Brygga 4 kommer att vara tillgänglig för gästande båtar men i brist på plats hänvisar vi till vår gästhamn på Lökholmen. Vid frågor vänligen kontakta oss på 070 213 20 68. Välkomna!

Hamnen öppnar!

Den 29 April öppnar hamnen på Sandhamn för säsongen 2017, varmt välkomna!

Boka plats till sommarens seglats!

Den 8 mars öppnar bokningen inför sommarsäsongen 2017.
I år har vi uttökat antalet bokningsbara platser som finns tillgängliga via www.dockspot.com

Vissa datum är blockerade p.g.a. evenemang i hamnen och vi hänvisar då till våra hamnar på Lökholmen och Telegrafholmen.

Vid reservation av större båtar (över 50 fot) eller frågor och funderingar vänligen kontakta sandhamn@ksss.se

MVH
Hamnkapten med personal