Dagläger

KSSS erbjuder dagläger för de allra yngsta, 8 till 10-åringar, i Saltsjöbaden, Ranängen (Djursholm) och på Klockarudden ("Klockis") vid Djurö. Våra dagläger vänder sig till de som aldrig seglat eller seglat mycket lite. På daglägren seglar vi optimist och lär oss seglingens grunder, knopar och sjövett. Har man fundering på vilken nivå barnet befinner sig, så tveka inte att höra av er.

Dagarna börjar 09:00 och avslutas 16:00. Alla deltagare tar med sig egen lunch. Varje läger har ca 20 deltagare och ca 5 instruktörer.

Man behöver inte ha några förkunskaper för att kunna delta men måste kunna simma 200 meter. Nybörjare väljer själva om de vill segla ensamma eller tillsammans med en seglarkompis i båten.

Klicka nedan för att läsa mer om KSSS olika dagläger.

Saltsjöbaden

2017 har vi två olika grupper att välja mellan. Saltis 1-3 vänder sig till dig som är helt nybörjare eller seglat lite. På dessa kurser lär du dig allt från grunden och du behöver inte ha tidigare erfarenhet. Saltis Kappsegling vänder sig till dig som redan går i vår träningsverksamhet, grön eller blå grupp. (OBS du bör ha varit med minst en termin i vår veckoträning). Då du väljer detta läger, är du redan medlem.

Ranängen/Djursholm

2017 har vi två olika grupper att välja mellan. Ranängen 1-3 vänder sig till dig som är helt nybörjare eller seglat lite. På dessa kurser lär du dig allt från grunden och du behöver inte ha tidigare erfarenhet. Ranängen Kappsegling vänder sig till dig som redan går i vår träningsverksamhet, grön eller blå grupp. (OBS du bör ha varit med minst en termin i vår veckoträning). Då du väljer detta läger, är du redan medlem.

Klockarudden

Deltagarna på Klockis, en liten ö vid Djuröbron, samlas varje morgon 09:00 på fastlandet vid gamla färjelägret på Djurö, för gemensam transport ut till ön. 2017 kommer vi ha två Klockis, vi kommer dessutom ha tillgång att segla både Optimister och C55