KSSS Partners

Kungliga Svenska Segelsällskapet är stolta och tacksamma för den stora och starka andel partners som är involverade i klubbens verksamhet. KSSS Partners är en stor del till klubbens utveckling att bli världsledande inom dess verksamhetsområden. Läs mer om våra Partners engagemang i menyn till vänster.

Kungliga Svenska Segelsällskapet grundades redan 1830, idag har KSSS utvecklats till en internationellt ledande segelsällskap med en stor bredd av verksamhetsområden. I grunden är KSSS en medlemsdrivet Segelsällskap med över 5000 medlemmar, verksamheterna sträcker sig från arrangörer av internationella kappseglingar som ÅF Offshore Race, Norra Europas främsta havskappsegling till lägerverksamhet för barn och ungdomar, träningsverksamhet i Saltsjöbaden och Djursholm till elitseglare med sikte på framgångar i Olympiska Spelen. KSSS bedriver också eskaderseglingar och integrationsseglingar samt utvecklar ett hållbarhetsprojekt för att bevara vår arena, havet. 


Partnerstrukturen består av olika nivåer, från KSSS Network till huvudsponsorer. KSSS använder sig av välkända sponsormodellen ARENA för att skapa värde och knyta våra Partners till våra verksamhetsområden och medlemmar. 

 

 

För mer information om hur KSSS skapar värde och engagemang i kommersiella samarbeten, kontakta oss.