Läger på Lökholmen

Lökholmen är allas favoritö, stor som liten!

Lökholmen vänder sig till de barn/ungdomar som vill uppleva läger i Stockholms underbara skärgård. Veckorna på Lökholmen upplevs utan varken mobiltelefon eller dator, vilket till en början väcker tandagnissel men efter någon dag upplevs som mycket positivt! 

På Lökholmen får man vara barn, leka, segla och ha skoj! Instruktörerna blir också barn på nytt, speciellt på kvällarna när kvällsaktiviterna drar igång, med olika teman som "Catch the Flag", baklängesdagen, Emil-dagen, disco, fotbollsmatcher och mycket mera. Fantasin är det verkligen inget fel på hos våra duktiga instruktörer.

Maten som serveras går inte av för hackor, det är allt från tacos till korv stroganoff och alltid goda grönsaker därtill.

Vissa kvällar blir det varm choklad och ostmacka! Att vara på Löken, ger härliga minnen för livet!

Läger 1, 2 & 3

Vi seglar Tvåkrona, Laser, C55 och If-båtar. Varje läger har 55-75 deltagare och ca 25 instruktörer, kockar och meckar. 

Opti 1, 2 & 3

Optimistlägren vänder sig till 9-11 åringar. Här seglar vi optimistjolle och C55 i tre olika grupper. Antalet deltagare på optimistlägren är 50 barn och ca 15 instruktörer, kockar och meckar.

Instruktörsläger

KSSS läger för grundläggande instruktörsutbildning strävar efter att utbilda och utveckla ungdomar till att bli bra instruktörer inom segling och lägerverksamhet.
Lägret vänder sig till dig som är 16 år eller äldre.