KSSS Eskaderseglingar

KSSS Långseglingskommitté erbjuder årligen flera härliga eskadrar i våra hemmavatten och i utlandet.

Att segla med en av våra familjeeskadrar är en chans att verkligen uppleva något unikt, och sätter lite fart på semestertillvaron. Vi ordnar massor av aktiviteter på våra familjeeskadrar, och barnen lär känna nya seglarkompisar som räcker hela året om, i flera år.

Eskadersommaren 2021 startar redan i slutet av maj, då det finns möjlighet att prova på eskadersegling. I början av juli startar våra två klassiska familjeeskadrar. En eskader som seglar söderut mot Harstena och en eskader som seglar norrut mot Åland.

Nytt för i år är att vi även erbjuder två långseglingseskadrar. En mot Helsingfors alt. Höga Kusten och en mot Bornholm alt. Öland. 

Eskadersäsongen avslutas med en kräfteskader innan skolan börjar.

Alla eskadrar bjuder på speciella smultronställen att besöka, men viktigast när vi seglar med barn är att ungdomarna har kul. Vi vet vad som får barn och tonåringar att hänga med på båten, ha kul och komma med ombord även nästa sommar. Vi badar, leker, seglar jolle, spelar kort, kapsejsar, lär oss knopar, busar, åker gummijolle och får nya kompisar att dela segling och sjölivet med.

Tillsammans besöker vi fina gästhamnar och naturhamnar, där vi kan samlas på berget för att grilla och umgås till långt efter att solen gått ned.


Ge dina barn ett härligt seglingsminne! Segla med KSSS familjeeskadrar!

Bild: Janne Malmström, Ichiban Event 

Se bilder från tidigare eskadrar på Facebooksidan KSSS Eskader eller vårt Instagramkonto.

Vi letar hela tiden efter nya eskaderledare. Är du nyfiken på om detta skulle kunna vara något för dig så hör av dig till Långseglingskommitténs ordförande Mark Hallquisth på 0722- 450 372 eller maila [email protected] så snart som möjligt. Hoppas vi ses i sommar!