KSSS Eskaderseglingar

KSSS Långseglingskommitté erbjuder årligen flera härliga eskadrar i våra hemmavatten och i utlandet.

Att segla med en av våra familjeeskadrar är en chans att verkligen uppleva något unikt, och sätter lite fart på semestertillvaron. Vi ordnar massor av aktiviteter på våra familjeeskadrar, och barnen lär känna nya seglarkompisar som räcker hela året om, i flera år.

I början av juli startar 3 klassiska familjeeskadrar. 

Alla eskadrar bjuder på speciella smultronställen att besöka, men viktigast när vi seglar med barn och ungdomar är att de har kul. Vi vet vad som får barn att hänga med på båten, trivas och följa med även nästa sommar.

Tillsammans besöker vi fina gästhamnar och naturhamnar, där vi kan samlas på berget för att grilla och umgås till långt efter att solen gått ned.

KSSS har även samarbete med flera klubbar i utlandet som erbjuder eskaderseglingar.

Under 2023 finns det möjlighet som KSSS medlem att delta i två internationella eskadrar

Ge dina barn ett härligt seglingsminne! Segla med KSSS familjeeskadrar!

Se bilder från tidigare eskadrar på Facebooksidan KSSS Eskader eller vårt Instagramkonto.

Vi letar hela tiden efter nya eskaderledare. Är du nyfiken på om detta skulle kunna vara något för dig så hör av dig till Långseglingskommitténs ordförande Mark Hallquisth på 0722- 450 372 eller maila [email protected] så snart som möjligt. Läs mer här.

Vi ses i sommar!

Tips!
Den som är intresserad av eskadersegling till Höga Kusten under sommaren 2023 kan titta in på https://tobiseskader.se/. Där har våra vänner i Eskaderklubben Tobis lagt upp information om deras sommareskader. 

 

Bild: Janne Malmström, Ichiban Event