KSSS goda grannar i Saltsjöbaden

Gästhamnen har några samarbeten vi hoppas ska göra ert besök hos oss ännu bättre. Nedan följer en lista över våra goda grannar i anslutning till hamnen i Saltsjöbaden.

Saltsjöbadens Golfklubb

På Saltsjöbadens vackra Golfklubb kan ni spela golf och för er som ligger i KSSS gästhamn så har ni möjlighet att låna klubb set. Enklast kommer ni till Golfklubben genom att ta tåget och en kort promenad alternativt kan ni ta en taxi på stolpen framför Grand Hotell.

Grand Hotell Saltsjöbaden

På hotellet framför marinan kan man naturligtvis bo men också ta en drink eller äta. Hotellet har också en fantastisk SPA anläggning för regniga dagar.

Holmen Kök & Bar

Mitt i vår egen gästhamn ligger Holmens Kök och Bar och badar i kvällssolen. Härlig mat och fantastisk stämning kännetecknar denna pärla bland skärgårdskrogar.

Stationshuset

Bara ett par hundra meter från Gästhamnen ligger Stationshusets Café och Restaurang. Ekologisk mat och fantastiskt kaffe. Soliga dagar är framsidan av huset ett populärt tillhåll bland alla Saltisbor.

Saltsjöbadens Centrum

I Saltsjöbadens Centrum ”Tippen” hittar du en rad olika affärer. Matbutiker, Systembolag, apotek och järnaffär.

Det går att ta tåget dit och tillbaka men också taxi med Nacka Värmdö Taxi som har en taxistolpe framför Grand Hotel Saltsjöbaden.