Aktuellt

Här finner du den senaste informationen om vad som händer på Sandhamn och hur det påverkar gästplatser i hamnen. Sidan uppdateras kontinuerligt!

Hamnen har Öppnat! 

Nu sparkar vi upp dörrarna för säsongen. Hamnen kommer vara bemannad fram till oktober. Servicehus, landström och trevlig personal finns att tillgå, vattnet är lite försenat och kommer inte finnas på bryggan förän 10e maj. Behöver man fylla på vatten kan man göra det på antingen Lökholmen eller Telegrafholmen.

Varmt välkomna ut!

Båttvätten har öppnat!

Nu har äntligen båttvätten på Telegrafholmen öppnat. Tvätten kommer vara öppen mellan 10-17, fredag till söndag. Båttvätten kostar 100kr per meter. För bokning, maila [email protected] eller prata direkt med Emil på plats. 

Gotland Runt, hamnen abonnerad!

Kappseglingen Gotland Runt är äntligen runt hörnet. Starten går från Fjäderholmarna lördag den 3e och söndag den 4e juli. Hamnen i Sandhamn kommer vara abonnerad från söndag den 4e till torsdag den 8e juli för seglarna när dom kommer tillbaka. Under denna period hänvisar vi alla gästande båtar till våra två andra hamnar, Lökholmen och Telegrafholmen.

Välkomna ut!

Avsaltningsanläggning klar

Avsaltningsanläggningen på Sandhamn är färdig och bryggorna förses nu med vatten producerat i hamnen. Vi har inte oändlig tillgång då maskinerna har viss produktionsbegränsning så nyttja det med respekt.

Boka plats i hamnen!

www.dockspot.com kan du förboka din plats. Båtar över 50fot bokar som vanligt via hamnkapten på [email protected]