Aktuellt

Här finner du den senaste informationen om vad som händer på Sandhamn och hur det påverkar gästplatser i hamnen. Sidan uppdateras kontinuerligt!

Hamnen är Öppen! 

Hamnen kommer vara bemannad fram till oktober. Servicehus, landström, vatten och trevlig personal finns att tillgå. 

Varmt välkomna ut!

Visbypokalen, brygga 1 abonnerad

Lördag den 21 augusti är hela brygga 1 abonnerad för Visbypokalen. 

Båttvätten är åter i drift!

Båttvätten är åter i drift. Den kommer vara öppen 3-5 sep, fredag 15:00-19:00, lördag 10:00-17:00 och söndag 10:00-17:00.

Max storlek på båt: 12x3.8, dock endast 3.4 bred vid vattenlinjen.

Boka en tid genom att maila [email protected]

Vattenbrist

Här på Sandhamn har vi en enorm vattenbrist. Vi har installerat en avsaltningsanläggning från bluewater sen några år tillbaka men den har inte kapacitet att fylla alla båtars tankar. Vi har satt en maxgräns på 100L vatten per båt för att se till att våra tankar inte ska ta slut. 

Sandhamnsregattan och 12mR

Den 4-8 augusti kommer vi köra sandhamnsregattan. Det är 30 stycken classic båtar som har anmält sig och de kommer köra en del race under hela helgen. Samtidigt kommer 6 stycken 12:or att tävla i pre worlds hos oss på Sandhamn. 

Hela brygga 2 och stora bryggan framför hotellet kommer vara abonnerad för evenemanget.

Båttvätten har öppnat!

Nu har äntligen båttvätten på Telegrafholmen öppnat. Tvätten kommer vara öppen mellan 10-17, fredag till söndag. Båttvätten kostar 100kr per meter. För bokning, maila [email protected] eller prata direkt med Emil på plats. 

Gotland Runt, hamnen abonnerad!

Kappseglingen Gotland Runt är äntligen runt hörnet. Starten går från Fjäderholmarna lördag den 3e och söndag den 4e juli. Hamnen i Sandhamn kommer vara abonnerad från söndag den 4e till torsdag den 8e juli för seglarna när dom kommer tillbaka. Under denna period hänvisar vi alla gästande båtar till våra två andra hamnar, Lökholmen och Telegrafholmen.

Välkomna ut!

Avsaltningsanläggning klar

Avsaltningsanläggningen på Sandhamn är färdig och bryggorna förses nu med vatten producerat i hamnen. Vi har inte oändlig tillgång då maskinerna har viss produktionsbegränsning så nyttja det med respekt.

Boka plats i hamnen!

www.dockspot.com kan du förboka din plats. Båtar över 50fot bokar som vanligt via hamnkapten på [email protected]