Aktuellt

Här finner du den senaste informationen om vad som händer på Sandhamn och hur det påverkar gästplatser i hamnen. Sidan uppdateras kontinuerligt!

Hamnen stängd

Hamnen håller stängt under vintern. Ström finns på brygga 2 i stolparna av nyare modell. Betala gör man vi QR-kod som finns uppsatt i hamnen, se små orangea skyltar för mer info. 

Öppningshelgen 2024

Fredag den 26e april öppnar vi äntligen upp för en ny säsonng. Det kommer då finnas möjlighet att boka skjuts till gästhamnarna på Lökholmen och Telgrafholmen. 

Regattor och evenemang 2024

Under våra regattor kan det finnas färre platser tillgänliga för gästand båtar. Vänligen se datumen nedan för att bäst planera sommaren:

  • 6-8 juni, Sandhamn open. Hamnen delvis abbonerad. 
  • 28 juni-3 juli, Gotland Runt. Hela hamnen abbonerad. (Eventuellt ledigt mellan sön 30/6 13:00 och tis 2/7 10:00).
  • 18-19 juli, Njord Gofast. Hamnen delvis abbonerad. 
  • 7-10 augusti, Sandhamnsregattan. Hamnen delvis abbonerad. 
  • 25-25 augusti, Visbypokalen. Hamnen delvis abbonerad.
  • 7-8 september, She Captain. Hamnen delvis abbonerad. 

Vattenbrist

Här på Sandhamn har vi en enorm vattenbrist. Vi har installerat en avsaltningsanläggning från bluewater sen några år tillbaka men den har inte kapacitet att fylla alla båtars tankar. Vi har satt en maxgräns på 100L vatten per båt för att se till att våra tankar inte ska ta slut. 

Avsaltningsanläggning klar

Avsaltningsanläggningen på Sandhamn är färdig och bryggorna förses nu med vatten producerat i hamnen. Vi har inte oändlig tillgång då maskinerna har viss produktionsbegränsning så nyttja det med respekt.

Boka plats i hamnen!

www.dockspot.com kan du förboka din plats. Båtar över 50fot bokar som vanligt via hamnkapten på [email protected]. Bokningen för 2024 öppnar senast 1/3.