Aktuellt

Här finner du den senaste informationen om vad som händer på Sandhamn och hur det påverkar gästplatser i hamnen. Sidan uppdateras kontinuerligt!

Hamnen delvis abonnerad 5/6 - 9/6-2019

Med anledning av Sandhamn Open är delar av hamnen på Sandhamn abonnerad för tävlande båtar med start torsdag 6/6 12:00 till Söndag 9/6 12:00. Om hamnen blir full så hänvisar vi som vanligt till Telegrafholmen och Lökholmen.

 

Hamnen abonnerad 2/7 - 5/7-2019

Med anledning av ÅF Offshore Race är hamnen på Sandhamn helt abonnerad för tävlande båtar. För gästhamnsplats vänligen besök oss på Lökholmen eller Telegrafholmen. 

Hamnen delvis abonnerad 5/7 - 8/7-2019 

Med anledning av en eskadersegling med båtar från New York Yacht Club är hamnen i Sandhamn delvis abonnerad. Övriga båtar hänvisas till Lökholmen och Telegrafholmen.

 

Hamnen delvis abonnerad 7/8 - 11/8-2019

Med anledning av Sandhamnsregattan by Bluewater är delar av hamnen på Sandhamn abonnerad för tävlande båtar med start Onsdag 7/8 12:00 till Söndag 11/8 12:00. Om hamnen blir full så hänvisar vi som vanligt till Telegrafholmen och Lökholmen.

Avsaltningsanläggning klar

Avsaltningsanläggningen på Sandhamn är färdig och bryggorna förses nu med vatten producerat i hamnen. Vi har inte oändlig tillgång då maskinerna har viss produktionsbegränsning så nyttja det med respekt.

Nyheter 2018

- Nytt servicehus med duschar, toaletter och tvättstuga

- Avsaltningsanläggning byggs under maj som kommer förse bryggorna med färskvatten.

- Ändrade priser: KSSS Medlemmar erhåller 15% rabatt istället för en fast prislista. 

- KSSS Telegrafholmen öppnar under säsongen.

- Utökat antal bokningsbara platser på www.dockspot.com, 34st (tidigare 17st)

Boka plats i hamnen!

www.dockspot.com kan du förboka din plats. Båtar över 50fot bokar som vanligt via hamnkapten på [email protected]