Vi söker Eskaderledare

Intresset för att segla eskader ökar för varje år!

För att möta denna ökade efterfrågan söker KSSS nu passionerade individer som är intresserade av att ta på sig rollen som eskaderledare inom vår eskaderverksamhet. Detta erbjuder en unik möjlighet att inte bara fördjupa din egen seglingspassion, utan också att dela med dig av din kunskap och erfarenhet till andra seglare.

Vi välkomnar seglare som redan deltar i informella grupper eller familjer som seglar tillsammans. Om ni har funderat på att ta ert intresse till nästa nivå och vill utforska nya vatten tillsammans med likasinnade, är detta en perfekt möjlighet.

Att leda en eskader under KSSS flagg är inte bara en chans att utveckla ledarskapsförmåga och organisatoriska färdigheter, utan det erbjuder också en unik plattform för att bygga varaktiga relationer inom segling.

Som eskaderledare hos KSSS får du tillgång till stöd och support. Vi förser våra eskaderledare med de nödvändiga resurserna för att framgångsrikt kunna planera och genomföra eskaderseglingar. 

Det viktigaste är att eskadersegling med KSSS är oerhört givande, både personligen och socialt. Det är en fantastisk möjlighet att skapa minnen och upplevelser som varar livet ut, både för barn och vuxna. Vi välkomnar alla, från erfarna seglare till de som nyligen upptäckt sin passion för havet, att bli en del av vårt växande team av eskaderledare.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att uttrycka ditt intresse. Tillsammans kan vi fortsätta att bygga en stark och inkluderande seglingskultur under KSSS flagg. Låt oss göra segling tillgänglig och rolig för alla!

Hör av dig till Långseglingskommitténs ordförande Andreas Nordin på tel. 076 888 1771.

Det går också bra att skicka ett mail till KSSS långseglingskommitté [email protected] 

Vi ses i sommar!