HAMNAR

Saltsjöbaden

Vid porten till skärgården, i det natursköna Saltsjöbaden, ligger KSSS område med klubbhus, gästhamn och marina. Nära Stockholms city, men ändå med tillgång till öppna fjärdar och fina seglingsvatten.

Sandhamn

KSSS traditionsrika seglarcentrum i Stockholms yttersta skärgård har unika möjligheter för havskappsegling. På Sandhamn, Lökholmen och Telegrafholmen driver KSSS gästhamnar med plats för över 400 båtar.

Lökholmen

I yttre havsbandet ligger den vackra Sandön och intilliggande Lökholmen. I mer än 100 år har Sandhamn varit basen för KSSS kappseglingsverksamhet.

Telegrafholmen

Bara ett stenkast norr om Sandhamn ligger den nyöppnade Telegrafholmens gästhamn. Telegrafholmen erbjuder naturhamnsmiljö med en modern hamns faciliteter som el, ankarlinor mm. Passbåten trafikerar sträckan Sandhamn-Telegrafholmen under de vakna timmarna.

Stora Hundudden

Stora Hunduddens Varvsförening för KSSS och SXKs Stockholmskrets erbjuder hamn-, vinteruppläggnings- och vinterhamnplats för de båtägare som är medlemmar i Svenska Kryssarklubben eller Kungliga Svenska Segel Sällskapet. Varvsområdet ligger på östra Djurgården.