Vandrarhem Lökholmen

På Lökholmen erbjuder KSSS boende i genuin skärgårdsmiljö. Boendet är ett trevligt vandrarhem med logi för KSSS medlemmar såväl som icke medlemmar.

På Lökholmen har vi fem vandrarhemsrum med en till fyra bäddar. Vandrarhemmet har öppet 28 april till 1 oktober.

Möjlighet till att hyra lakanset finns.

För att boka, använd länken längre ned på sidan.

Rummen

Trollgården

I vackra Trollgården finns fyra vandrarhemsrum med en till fyra bäddar, KSSS medlemsrum, Riddarsalen och duschar och toaletter. Under sommaren driver KSSS tillsammans med Familjen Segenäs Trollgårdens Café som serverar lunch och middag i Riddarsalen och tältet utanför Trollgården.

  • Jungfrukammaren

Jungfrukammaren har två enkelsängar samt en dubbelsäng och passar grupper upp till fyra personer. Toalett finns precis utanför rummet och duschar en våning ned.

  • Kungen

Kungen är vårat minsta rum med en 140cm säng och passar par eller gäster som kommer ensamma. Toalett finns precis utanför rummet och duschar en våning ned.

  • Fyrbäddsrummet

Fyrbäddsrummet har två stycken våningssängar med 90cm madrasser och passar grupper upp till fyra personer. Toalett och dusch finns precis utanför rummet och delas med övriga gäster i Trollgården.

  • Tvåbäddsrummet

I Tvåbäddsrummet finns det två stycken enkelsängar med 90cm madrasser och rymmer två personer. Toalett och dusch finns precis utanför rummet och delas med övriga gäster i Trollgården.

Dubbletten

Dubbletten ligger med egen entré i samma byggnad som Trollgården. Rummet har en våningssäng med två stycken 90cm madrasser samt en enkelsäng. Rummet har även ett Trinettkök och en bäddsoffa där två extra personer kan sova. Dusch och toalett delas med övriga rum i Trollgården.

Priser

Grundpriset gäller för två personer, är man fler tillkommer en kostnad om 300kr/person.

Rum Grundpris    Tillägg Bäddar Personer Trinett Övrigt
Trollgården (Två personer) (Över två personer)        
Jungfrukammaren 1 000 SEK 300 SEK P/P 4 4 Nej Delad dusch/toalett
Kungen 1 000 SEK   1 1-2 Nej Delad dusch/toalett
Fyrbäddsrummet 1 000 SEK 300 SEK P/P 4 4 Nej Delad dusch/toalett
Tvåbäddsrummet 1 000 SEK   2 2 Nej Delad dusch/toalett
             
Dubbletten 1 000 SEK 300 SEK P/P 3 3 Ja Delad dusch/toalett

Barn upp till 6 år bor gratis.

Lakan går att hyra för 150 SEK per set och vistelse. (OBS! Handduk ingår inte)

Som medlem i KSSS erhåller man 25% rabatt på ovanstående priser. Kontakta hamnkontoret för giltig rabattkod att nyttja i samband med bokning. 

 

Bokningsvillkor

Vid bokning skall namn, telefonnummer, antal personer, eventuellt medlemskap i KSSS samt ankomst- och avresedatum uppges.

Bokningen är bindande från det att den har bekräftats. Avbokning skall ske senast 7 dagar i förväg. Sker avbokningen därefter debiteras 50% av grundpriset. Vid utebliven avbokning debiteras fullt belopp.

Uthämtning av nycklar kan ske från klockan 15.00. Beräknar du anlända senare än klockan 18.00, vänligen meddela detta på förhand. 

Återlämning av nycklar skall ske senast klockan 12.00 avresedagen. Innan avresa skall rummet ha sopats och sängkläderna vikts ihop. Betalning går att göra med kort eller swish och sker i samband med bokning.

Vid frågor kontakta hamnpersonalen på Lökholmen per telefon 070-213 20 66 eller mail [email protected]

För att boka följ länken nedan:

https://booking.agendo.io/profiles/69/services/