Träning Ranängen/Djursholm

I Djursholm bedrivs träningsverksamhet för barn och ungdomar samt kappseglas i jolleklasserna. Hösten 2004 startade verksamheten i Ranängen. Vi har ett fint klubbhus och en bra hamnplan tillgänglig för seglarna.

Seglingsäsongen i Ranängen startar i april och slutar i oktober. Under vinterhalvåret körs fysträning och andra aktiviteter. 

Träningsverksamheten i Ranängen har en Facebook-sida

För mer info och träningstider gå in på respektive grupp:

OBS: Medlemskap och betald träningsavgift är obligatoriskt för att delta i KSSS träning. Klicka här för att komma till vår webshop


Optimistjolle

I Ranängen erbjuder vi träning i optimistjolle på olika nivåer. Vi har träningsgrupper från grön upp till svart nivå och vi inriktar oss mot kappsegling och idrotten segling. 


Ranängen Cup

Ranängen Cup är en seglingsserie arrangerad av föräldrarna till barn som seglar optimist i KSSS Ranängen. Cupen är ett ypperligt tillfälle för våra seglare att få träna och lära rutiner etc kring kappsegling.


Fysträning

Fysträningen i Ranängen körs under vintersäsong för att hålla igång och bli starkare inför kommande seglingssäsong


Träningsavgifter - Ranängen 2024:

Optimist Grön 1 850 kr / termin inkl. båthyra krav på medlemskap
Optimist Blå 2 000 kr/termin
Optimist Röd 3 000 kr / termin
Optimist Svart      3 500 kr / termin

OBS: Medlemskap ingår ej i träningsavgiften utan betalas separat.

Vid frågor kontakta: [email protected]

Vägbeskrivning:

Kör från Stockholm E18 norrut. Efter Mörby Centrum, vid Danderyds Kyrka, ta av mot Djursholm.Kör Danderydsvägen, tag vänster Bråvallavägen, höger Näsbyvägen, vänster Fimbulvägen, höger Svalnäsvägen och vänster Väringavägen 150 meter till Ranängen.