Vill du vara med i KSSS Allsvenska lag?

Ända sedan Allsvenskan Segling startade 2015 har KSSS varit med i toppen, vinst första året, tvåa 2016 och vinst det två senaste åren. KSSS har som mål att vara med i absoluta toppen av Allsvenskan, vilket ger oss möjlighet att delta i Sailing Champions League. Ta chansen att ingå i KSSS-laget.

Planering för säsongen pågår och uttagning till 2019 års lag för Allsvenskan Segling och Sailing Champions League är igång.

Niklas Edler är lagledare och ansvarar för uttagningen av Allsvenska laget tillsammans med KSSS Bankappseglingskommitté.

Målet att vara med i absoluta toppen av Allsvenskan Segling. Samtidigt är ambitionen att fler yngre seglare skall få möjlighet att ingå i laget och att truppen består av totalt ca 16 personer, dvs att olika besättningar i varje deltävling. Eftersom vi har ett stort underlag av seglare vill vi ha en bredd vad gäller ålder, erfarenhet, kölbåtsseglare och jolleseglare. Vi har en tanke om att ha med några äldre erfarna seglare som skall kunna dela med sig av sina erfarenheter till yngre talangfulla och ambitiösa seglare som i sin tur kan bidra med tempo, energi och sina erfarenheter.

Målsättningen för KSSS i Sailing Champions League är att skicka en besättning som kan konkurrera i absoluta toppen. Här söker vi ett helt lag som kan ta sig an utmaningen. 

Sista anmälningsdag är 15 feb 2019.

Läs mer på länkarna nedan.