KSSS söker nya medarbetare

Ny säsong närmar sig. Nu söker vi en koordinator för lägerverksamheten och en båt- och anläggningsmek. Är detta drömjobbet för dig?

De nya tjänsterna:

Koordinator för lägerverksamheten

KSSS erbjuder våra unga medlemmar en fantastisk lägerupplevelse utöver det vanliga. Detta åstadkommer vi genom duktiga ledare, härliga sommaröar, bra båtar och en välorganiserad planering. Som koordinator för lägerverksamheten kommer du att vara spindeln i nätet i denna fantastiska verksamhet under några härliga sommarmånader men även hjälpa till i kansliets övriga verksamhet.

 

Båt och anläggningsmek

KSSS anläggningar och båtar är en förutsättning för klubbens omfattande verksamhet på vattnet och på våra öar. Nu söker vi dig som skall ingå i teamet som ser till att båtarna håller en hög kvalitet ute i vår verksamhet.

KSSS har mycket material igång på anläggningarna i Saltsjöbaden, i Ranängen och på våra lägeröar under sommarsäsongen. Detta är utbildningsbåtar (jollar och mindre kölbåtar) men också en hel del motorbåtar och annat kappseglings och träningsmaterial. För att verksamheten är viktigt att detta material sköts för att klara många timmars användning. För att hantera detta material har vi ett antal personer som ansvarar för dessa båtar och anläggningar under året.

Läs mer om tjänsterna och hur du söker här