Jossan tog silver igen

Jossan kämpade ihop en ny silver medalj på Brasilianska Mästerskapet.

Josefin visar åter igen sin starka sida och nästan bäst när det gäller.

Så här känner Jossan efter tävlingen.

"Slutade 2:a i årets sista tävling på OS vattnen i Rio. Är riktigt nöjd med regattan då jag gick in som ledande båt inför medaljracet. Vi raceade på fyra olika banområden, två inne i bukten och två utanför. Jag lyckades prestera bra resultat... på alla fyra vilket är skönt att ha med sig i ryggsäcken till kommande år. Medaljracet gick inte helt enligt plan, var väldigt lätt och ostabil vind. Gjorde en bra start men kom inte rätt in i trycken så kom efter från början. Seglade sen upp mig på andra kryssen men räckte inte hela väggen till vinst. Är trots allt jättenöjd med ett bra avslut för året!

 

Anton och Fredrik fick till en tvåa och bästa sin placering i grundomgången. Vi har krigat på bra hela veckan kommenterar Fredrik och det va "gött" och få till ett bra sista race.

Jesper avslutade med en dålig dag på jobbet igen och slutade precis utanför medal racet. Tyvärr en allt för vanlig syn i år- " Man får hem och dra i sig lite skinka nu och sen blir det skidåkning med KSSS ligan i Spåtind, säger Jesper. Därefter laddar vi för Miami.