Medlemsresa till Lissabon och Volvo Ocean Race

Genom ett samarbete mellan KSSS och Team SCA kan vi erbjuda våra medlemmar en unik resa till Lissabon, Portugal och Volvo Ocean Race 3-8 juni 2015.

Det finns fortfarande fem platser kvar (två dubbelrum och ett enkelrum) till årets medlemsresa som går till Lissabon och stoppet för Volvo Ocean Race. Men de måste bokas senast 2 mars. Så missa inte detta unika tillfälle att komma riktigt nära världens största jorden runt-kappsegling.

Vill ni åka med ? Skicka ett mail till Mats Olsson [email protected]

Från en åskådarbåt kommer vi att se in port-racet 6 juni och även starten 7 juni av etapp åtta från Lissabon till Lorient. Vi kommer givetvis att besöka eventområdet, men också arrangera gemensamma middagar, vinprovning, vandring i naturreservat och nybörjarkurs i vågsurfing, för de som så önskar. Dessa utflykter betalas av varje deltagare på plats.

Priset per person är 8 900 kr och inkluderar reguljärflyg direkt Stockholm-Lissabon med TAP (Avresa Arlanda 3/6 kl 15:10 - Hemresa från Lissabon 8/6 kl 09.10) med måltid på flyget, boende på fyrstjärniga Fontana Park i centrala Lissabon (inklusive frukostbuffé) samt transfer till och från flygplatsen. Övriga utflykter, måltider och åskådarbåt (subventionerad) betalas av respektive gäst, på plats i Lissabon. Priset gäller per person i dubbelrum. Enkelrumstillägg kostar 3 200 kr extra.