Välkommen till premiärvisning

CHASING THE ELEMENTS – att finna vägen tillbaka till naturen "Chasing the Elements är ett projekt och en film med ett syfte – att inspirera människor att släppa skärmen för en stund och möta naturen för att höja sin livskvalitet

Under en intensiv månad reste ett team professionella actionsport-atleter från olika länder tillsammans med vanliga ungdomar genom ett andlöst vackert landskap från Lofoten till Nordkap för att utmana och möta naturen till havs och i bergen i olika aktiviteter och sporter.

Detta är filmen om deras upplevelser av naturen och av de utmaningar som de ställdes inför.
Tid: 25 november kl. 17:00
Plats: Skandiabiografen, Drottninggatan 82 i Stockholm
Regissör: Filip Wallin

Biljetter: www.chasingtheelements.com
Trailer: Klicka här

23-åringen bakom Chasing The Elements

Adam Holm - en man och en dröm

Adam Holm har levt ett liv vid havet. Han är dubbel världsmästare i vindsurfing.
Förra sommaren stod han vid en av de tuffaste punkterna i sitt liv. Han blev utan en OS-plats till Rio trots en flerårig heltidssatsning.

Men det blev också en av de bästa och viktigaste stunderna i hans liv. Han tvingades konfrontera några fundamentala frågor: Vad är viktigt i mitt liv? Vilken är min passion?
Svaret pekade mot naturen och resultatet blev Chasing the Elements. Förutom att det är en film är det också en skolturné där Adam har rest runt i Sverige i en elbil, bott i tält och besökt skolor för möta och inspirera barn och ungdomar och aktiverat dem ute i naturen.


För mer information:
Adam Holm, grundare och projektledare
Mobil: 076-645 60 23
Mail: [email protected]
www.chasingtheelements.com