Segling i världsklass på Söderberg & Partners Summer Camp

Varje år arrangerar KSSS partner Söderberg & Partners en lägervecka där man blandar undervisning med roliga aktiviteter och inspirerande föreläsningar. I år var en av aktiviteterna segling där KSSS egen OS-stjärna Josefin Olsson inspirerade.

Tanken med Söderberg & Partners Summer Camp är att entusiasmera ungdomar och väcka intresse för vidare studier på universitetsnivå men även att ungdomarna kommer hem med många nya vänner och även blivit inspirerade av vad näringslivet har att ge.

Undervisningen sker i huvudsak på engelska av lärare från toppuniversitet runt om i världen såsom Harvard, Oxford och Cambridge i ämnena biologi, kemi, fysik, matematik och engelska. Därefter finns möjlighet till aktiviteter som dans, beachvolley och vattensporter.

-Summer Camp är en av årets stora höjdpunkter för oss på Söderberg & Partners. Det är otroligt inspirerande att få chansen att träffa alla duktiga ungdomar och vi är väldigt glada över att Josefin Olsson, Calle Jr Johansson och Fredrik Heijne från vår samarbetspartner KSSS hade möjlighet att ställa upp med en seglingsaktivitet under lägret, säger Johan Silfverswärd, projektledare, Söderberg & Partner.