KSSS söker fastighetsskötare i skärgården

Är du en fixare som gillar att hålla på och förbättra stora och små detaljer och tycker du om att vara ute i skärgården på sommaren? Då har vi jobbet för dig. Att KSSS anläggningar och båtar håller en hög kvalité är en förutsättning för klubbens omfattande verksamhet på vattnet och på våra öar. KSSS söker nu en fastighetsskötare att ta hand om främst anläggningarna på Lökholmen och runt Sandhamn.

KSSS har många anläggningar, båtar och material i vår verksamhet. Detta uppdrag gäller främst att se till att anläggningarna i skärgården fungerar som de ska sommarsäsongen; Lökholmen, Sandhamn Telegrafholmen och även titta till vår lägerö Långholmen (innanför Ljusterö). Därutöver kan det vara anläggningarna på Saltsjöbaden och Ranängen under höst och vår om anställningen blir en heltid.  

Vi söker dig som har god kunskap om hur man fixar smått och stort och gillar att mecka och fixa med byggnader, bryggor och ibland båtar. Det du gör genomsyras av kvalité och du vill ha ordning och reda omkring dig.

Som person trivs du i en omväxlande roll i en mindre organisation. som innebär mycket självständigt arbete såväl som ett nära samarbete med kollegor och ibland service till ideella funktionärer på kvällar och helger.

Du kommer att jobba tillsammans med de övriga inom underhåll för båtar och anläggningar och rapportera till KSSS anläggningsansvarige.

Kan du också segla och har ett genuint intresse för seglingssporten är det positivt men ej nödvändigt.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid eller en säsongsanställning beroende på vad vi kommer överens om utifrån din situation och önskemål. Men du måste kunna jobba på sommaren. Arbetsplatsen under sommarhalvåret är främst KSSS lägerö Lökholmen med anläggningarna på Telegrafholmen och Sandhamn inkluderat. På höst och vår är det arbete på KSSS anläggningar i Saltsjöbaden och Ranängen.

Känner du att detta är ett jobb för dig ber vi dig att skicka din CV samt ett personligt brev till [email protected]. Vi kommer att rekrytera löpande till denna tjänst och vill ha din ansökan så snart som möjligt. Skriv gärna KSSS Fastighetsskötare i ämnesraden.

Har du frågor ang. tjänsten så är du välkommen att kontakta Magnus Woxén, Anläggansvarig på [email protected] eller 08-556 166 83.