KSSS Familjeeskader i Stockholms skärgård

Vår familjeeskader i Stockholms skärgård under vecka 28 riktar sig till familjer som seglar med barn i alla åldrar.

Det blir en traditionell familjeeskader med fokus på att ha trevligt tillsammans med familjen och ge våra barn ett minne för livet. Vårt mål är att även vi föräldrar ska hinna njuta av solnedgången i sittbrunnen eller på klippan tillsammans. Det kommer finnas organiserade lekar/pyssel för barnen för att stärka gemenskapen men även tid för egna aktiviteter. 

En viktig del är förstås att alla känner sig inkluderade och för att lära känna varandra startar vi eskadern med välkomstdrink, utdelning av eskadertröjor till barnen och lite annat trevligt för att lära känna varandra.

Vi kommer hålla oss till Stockholms skärgård men rutt är inte bestämt utan anpassas efter förutsättningar som gäller. Helt enkelt får väder, vind, och lust styra. Varje kväll håller vi skepparmöte där morgondagens rutt diskuteras och bestäms. Vi är två eskaderledare, Roman och Janne, men vi hjälps åt så att alla blir väl förtöjda och kan komma iland. Eftersom att vi vill kunna vara spontana och besöka spännande hamnar, har vi satt ett max antal på 7 båtar. 

Det finns en viktig regel - alla barn upp till 12 år skall ha flytväst – alltid – och alla föräldrar hjälps åt att hålla koll på alla barn.

Mer information om den preliminära planen skickas ut till anmälda besättningar när det börjar dra ihop sig (ca 2-3 veckor innan eskaderstart. För mer information kontakta någon av eskaderledarna eller anmäl er redan idag här.

Roman Chvedov[email protected], 0709-27 85 35

Jan Stålberg[email protected], 0704-53 49 40