Läger på Lökholmen 2023

Seglarläger på Lökholmen vänder sig till de barn/ungdomar som vill segling och uppleva Stockholms underbara skärgård. På Lökholmen får man vara barn, leka, segla och ha skoj! Instruktörerna blir också barn på nytt, speciellt på kvällarna när kvällsaktiviterna drar igång, med olika teman som "Capture the Flag", bäst i test, Gladiatorerna, disco, fotbollsmatcher och mycket mera. Fantasin är det verkligen inget fel på hos våra duktiga instruktörer.

Maten som serveras går inte av för hackor, det är allt från tacos och currymacka till hemgjorda köttbullar. Vissa kvällar blir det varm choklad och ostmacka! 

Lägret börjar och avslutats kl 12:00 på lägerområdet (uppställning vid flaggstången) på respektive dag. Mer information kommer på mail direkt till deltagarna när lägret närmar sig.

Att vara på Löken, ger härliga minnen för livet!

Läger 

Lägret vänder sig till 11-15 åringar. Vi seglar RS Quest, Laser, C55 och IF-båtar. Varje läger har 70-75 deltagare och ca 25 instruktörer, kockar och meckar. Alla tre läger är lika och är 9 dagar och kostar 10 500 kr.

Läger 1 14-22 juni
Läger 2  20-28 juli
Läger 3 30 juli- 7 augusti

Opti 

Optimistlägren vänder sig till 9-11 åringar. Här seglar vi optimistjolle och C55 i tre olika grupper. Antalet deltagare på optimistlägren är 50-55 barn och ca 15 instruktörer, kockar och meckar. Alla tre läger är lika och är 6  dagar och kostar 7 000 kr.

Opti 1  26 juni - 1 juli
Opti 2  13-18 juli
Opti 3 14- 19 augusti

 

Instruktörsläger

Lägret vänder sig till dig som är född 2007 eller tidigare. Det är ett ungdomsläger där du får segla alla våra båttyper, köra motorbåt och jobb i köket, allt för att du ska få en förståelse för hur det är att vara instruktör. Inför lägret ska du ha tagit förarbevis. Lägret är 9 dagar och kostar 10 900 kr.

Det är inget krav att du gått lägret för att sen söka som instruktör på hösten.

Instruktörslägret  3- 11 juli

 

AVBOKNING

Vid avbokning på våra läger på Lökolmen återbetalas lägeravgiften fram till 30 dagar innan lägerstart minus en administrativ avgift på 1 500 kr. 

Vid avbokning senare sker ingen återbetalning.

Medlemsavgiften återbetalas ej.

Önskar du avboka kontatar du lägeransvarig Marie Bratt på [email protected]


Kvarglömda kläder

Kvarglömda kläder från sommarens läger finns på kansliet i Saltsjöbaden tom 1 september, sen skickas de till välgörenhet. Saknar ni något går det bra att maila och fråga på [email protected] om det ev. finns i slarvlådan :)

Endast välmärka kläder att tas till vara på efter lägret.