KSSS Business Cup 14 maj

Den 14 maj gick årets första KSSS Business Cup av stapeln på Hotell konferensanläggningen Skogshem & Wijk, Lidingö. Totalt sju lag deltog och kämpade hårt för att ta sig till pallen och till den avslutande prisceremonin hos Volvo Showroom.

KSSS Business Cup är en del av vår partneraktiveringsplattform där partners till KSSS får möjlighet att mötas och prata affärer, inspireras av intressanta föreläsningar och kappsegla på riktigt med hjälp av professionella coacher. Ingen tidigare seglingserfarenhet krävs. Evenemanget produceras av AtSea Events med J/92 båtar optimerade för företagsseglingar och relationsbyggande lagaktiviteter. 

De deltagande lagen var ÅF, Frans August, My News Desk/Add Pro, Elfvik Strand, Generate, This Way Up och DataCom. Efter sju genomförda seglingar i en växande bris med genomgående mulet väder växte dramatiken i takt med att molnen rullande in. De fem lag som tog sig till final kan närmast beskrivas som supertaggade vilket resulterade i flera tjuvstarter. Vinnarna efter en del dramatik blev My News Desk/Add Pro. På andra plats kom ÅF och på tredje plats Generate. 

Vi vill rikta ett stort tack till alla deltagande partners och ett stort grattis till pristagarna! Vi ser fram mot kommande KSSS Business Cup som går av stapeln 26 och 27 juni i ÅF Offshore Race Village, mer information på KSSS.se

Varmt välkomna! 

Bilder från KSSS Business Cup och ÅF Offshore Race Kick Off