KSSS Business Cup 2014

Om drygt en månad avgörs första seglingen i KSSS Business Cup där KSSS sponsorer, samarbetspartners och inbjudna företag träffas för nätverkande, samkväm och kappseglingar.

Vi börjar på Lidingö 14 maj och avslutar på Skeppsholmen i samband med ÅF Offshore Race 26 och 27 juni.

Under respektive eftermiddag kommer de medverkande lagen att erbjudas intressantaföreläsningar, möjligheter att skapa nya affärsrelationer, samt testa på segling i raceformat ombord på sex specialbyggda kappseglingsbåtar från AtSea Events.

Alla kan delta och ingen tidigare seglingserfarenhet krävs. Ombord på varje båt finns en erfaren coach som ser till att alla lagen tar sig runt banan så snabbt och effektivt som möjligt. Under tävlingen har vi speakers i land som kommenterar racen och håller stämningen på topp. Dagarna avslutas med mingel, prisutdelning, dryck och tilltugg. 

Banan är en krysslänsbana och varje race tar cirka tio minuter att segla. Vi lägger banan så nära land det går, så att det är enkelt att följa tävlingen från kajkanten. Och med hjälp av RIB-båtar genomför vi snabba byten av lagen på vattnet mellan racen.

För bokning och frågor kontakta Henrik Grape på AtSea Events, [email protected], tel. 08 - 505 570 30.