KSSS RSX seglare går framåt.

KSSS seglare klättrar i fältet med mer träning på RSX brädan. Våra talangfulla RSX seglare Adam Holm, Fanny Baumann har tränat febrilt i Cadiz under vintern.

Även Adams syster Andrea har nu anslutit sig till denna skara, då hon har tränat i Florida under samma period. Träningsperioderna avslutades under veckan med Andalusian OlympicWeek i Cadiz. Man ser att träning ger, kommenterar Fanny direkt från Cadiz. Adam slutade på en 14e plats bland herrarna och därmed dpå den övre delen  av resultatlistan. Fanny slutade på 14:e samt Andrea på 18:e plats.

Vi hade tuffa förhållanden med vind runt 18 -20 knop och fantastiska Cadiz vågor.Framför oss har vi nu alla tre den tredje världscupseglingen för i år. Nästa tävling på Mallorca, första veckan i april. Träningen fortsätter också på Mallorca och laddning. Vi drar direkt till  Can Pastilla där RSXbrädor kommer att hålla till och träna.

Vi ser med spänning fram emot den tävlingen,  alla kommer att vara på plats, säger Adam som har sina nordiska vänner som bästa träningspartners.

Björn Johansson