Lukas Bergman vinnare av Laser GP1 i Råå

Lukas Bergman vann helgens GP tävlingar i Laser standard nere i Råå. Lukas som låg 2a inför sista seglingen lyckades efter stark avslutning vinna hela regattan.

Det var svårseglat under helgens tävlingar i Råå med byig vind från ost-sydost och nordgående ström. Vindförhållanden tillsammans med ström ställde till det för en del seglare. Vägvalet blev till en början ganska enkelspårigt för att komma in i strömlä. När man väl kom undan strömmen gällde det att jobba sig upp på vindbyarna inne vid land.

Dock klarade KSSS seglarna sig mycket bra under dessa förhållanden och det hela slutade med en vinst för Lukas Bergman i Laser standard.

Hugo Svensson seglade under lördagen tre fina seglingar men hade det lite motigare stundtals under söndagen men avslutade bra och blev totalt 5a i Laser radialklassen.

"Jag är mycket nöjd med för vårt KSSSgäng i helgen och nu njuter vi lite idag för att sedan blicka framåt mot nästa helg och GKSS regatta i Långedrag" säger Anders Bengtsson som var med som coach till gänget i Råå

Klicka här för helgens resultatlista.