Jobbmöjlighet för duktig tränare med start hösten 2016

KSSS söker en tränare för Svart optimistgrupp i Ranängen från och med hösten 2016. Vi söker dig som brinner för att utveckla våra unga seglare på nationell nivå.

Som tränare för KSSS svarta optimist grupp i Ranängen brinner du för seglingssporten och att utveckla KSSS kommande talanger. För rätt person är detta sannolikt seglarsveriges roligaste arbete. Du skall ansvara för att ge KSSS seglarna Sveriges och kanske världens bästa seglingsutbildning och träning.

Huvuduppgifter blir att utveckla seglarna i svart träningsgrupp. I det uppdraget innefattas allt från administrativt ansvar för gruppens och individens tränings och tävlingsplanering till att ansvara för utvecklingen av och genomförandet av högklassig träning på vattnet och coaching på regattor. Du kommer att ha täta kontakter med tränaren för Svart optimistgrupp i Saltsjöbaden som har samma ansvar för gruppen i Saltsjöbaden. Tillsammans med föräldragruppen koordinerar och arrangerar ni samträning och läger för KSSS alla svarta optimistseglare.

Personen KSSS söker bör vara över 20 år och ha tränarutbildning som stämmer med gruppens nivå samt även ha den administrativa kompetens och det stora engagemang som krävs för att lyckas i rollen. Detta kan vara ett mycket bra uppdrag att kombinera med studier eller ett arbete i Stockholm för den som vill utveckla KSSS ungdomssegling.

Anställningsformen är en timanställning och lön enligt överenskommelse.

Arbetstid är kvällar och helger. Svart grupp tränar två kvällar per vecka och de flesta helger under seglingssäsongen.

- KSSS kommer även att hjälpa till med att lösa boende/lägenhet i Stockholm om detta behövs. Boende kommer att vara knutet till rollen som Svart tränare i Ranängen.

Personen rapporterar direkt till KSSS träningsansvarig.

Känner du att detta är ett jobb för dig, skicka CV och personligt brev till [email protected] Vi kommer att löpande hålla intervjuer varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Om du har några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Bengtsson, träningsansvarig på KSSS, [email protected] eller 0702-456265

Vill du veta mer om KSSS gå in på www.ksss.se