Ny huvudpartner till KSSS

Från årsskiftet har KSSS nöjet att hälsa Söderberg & Partners välkommen som en av sällskapets nya huvudpartners.

- Söderberg & Partner är ett ledande företag i finanssektorn vilket passar som hand i handske med KSSS ambition att fortsätta vara ett av världens ledande segelsällskap. Vi ser fram emot att tillsammans utveckla samarbetet mellan S&P, KSSS och dess medlemmar, säger KSSS ordförande Staffan Salén.

Söderberg & Partners är en av Sveriges ledande och fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar samt finansiella produkter. Företaget erbjuder skräddarsydda och kvalificerad rådgivning utifrån varje kunds unika behov. För att kunna göra det har företaget byggt upp en av Nordens största fristående analysavdelningar.

- Vi är väldigt glada över att ha fått möjligheten att bli huvudpartner till KSSS. Detta samarbete ser vi som en chans att kunna tillföra ett stort värde till klubbens medlemmar och nätverk samtidigt som vi får möjlighet att erbjuda ett mervärde till både våra kunder och våra medarbetare i form av alla spännande aktiviteter som årligen anordnas av KSSS, säger Magnus Wikner, Head of Special Clients på Söderberg & Partners.

Bildtext: Fyra nöjda herrar, från vänster Fredrik Heijne, KSSS, Håkan Wersäll, styrelseledamot Söderberg & Partners, P-O Söderberg, ordförande Söderberg & Partners, Staffan Salen, ordförande KSSS.