KSSS och Bilia Group i nytt samarbete

BMW och Bilia Group går in som huvudpartner till KSSS och levererar BMW-bilar för KSSS att använda i sin dagliga verksamhet.

- Det här är ett samarbete som vi är mycket glada över. Bilia Groups fokus på enkelt och tryggt bilägande gör att vi kan fokusera på hur vi tar oss fram på vattnet. BMW står för precision och spetsteknik vilket helt överensstämmer med våra elitseglares krav och ger dem säkra transporter. Detta tillsammans ger en perfekt lösning säger KSSS klubbdirektör Stefan Rahm.

Bilia Group är en fullserviceanläggning med försäljning, reservdelar, tillbehör och verkstäder, vilket borgar för en trygg och bekymmersfri transportlösning.

- BMW och Bilia Group har allt vi kan önska oss när våra elitseglare transporterar sig runt om i Sverige och Europa. Nu har vi de bästa förutsättningarna att åka bekvämt och säkert, säger Stefan Rahm.

Samarbetet har redan inletts vilket innebär att Bilia Group kommer att vara med under ÅF Offshore Race redan om några dagar. Då kommer besökarna i Race Village att få möjlighet att stifta närmare bekantskap med BMW:s senaste modeller. Eventområdet på Skeppsholmen är öppet från torsdag 29 juni till söndag 2 juli.

- Vi ser verkligen fram mot att samarbeta med KSSS. Våra bilar passar perfekt i den livsstil som omgärdar kappsegling och som ställer stora krav på driftsäkerhet och styrka när båtar ska transporteras långa sträckor på stora släp, säger Joachim Lind VD för Bilia Group.