15 november - nytt datum för lägeranmälan

I många år har KSSS släppt platser till sommarens läger den 1 jan kl 00.00. Vissa har tyckt att det varit spännande och en tradition men de flesta har tyckt att det varit onödigt och skapat irritation. Med detta som bakgrund flyttar vi nu lägeranmälan för alla KSSS läger till den 15 november årligen.

Trycket på KSSS lägerplatser har varit hårt de senaste åren och för många har det varit ett gissel att behöva gå ifrån nyårsraketerna och trevligt sällskap  minuterna efter tolvslaget för att sätta sig framför datorn för att fylla i och betala kursanmälan. Även de som administrerat anmälningarna från KSSS sida har haft det svårt att ge den service som våra medlemmar har velat ha. Därför väljer vi nu att byta detta årligen återkommande datum till 15 november.

Precis som tidigare år får KSSS medlemmar förtur till våra lägerplatser och ju längre man varit medlem, desto säkrare är det att man får en plats till de eftertraktade lägren.

Lägeranmälan öppnar den 15 november för alla KSSS läger. Under den första månaden fram t.o.m. den 15 december har medlemmar förtur framför icke medlemmar. Bland medlemmarna har de som varit medlemmar länge förtur framför de som varit medlem kortare TID. Efter den 15 december, som andra ordningsfaktor bland de anmälda, rangordnas de anmälda efter vilket datum och tid som anmälan kom in till KSSS.  

Välkomna den 15 nov 2018 kl. 12.00 då vi öppnar anmälan för 2019 års seglarläger och för konfirmationsläger 2020.

Häng på låset för att vara säker på en plats!

Läs mer om KSSS läger på www.ksss.se/lager