KSSS söker projektledare till nystartade andelsseglingen

Säsongen 2018 är det premiär för KSSS andelssegling.

Med fyra stycken klubbägda J/70 tävlingsbåtar kommer KSSS arrangera organiserad träning med två olika andelsupplägg. Andelseglingen riktar sig till dem med seglingserfarenhet som vill utveckla sin kappsegling. Nu söker vi tränare/projektledare till detta upplägg.

Som projektledare driver du KSSS Andelssegling. I uppdraget ingår att ansvara för träningen och administrationen av densamma.

Personen vi söker bör vara över 20 år och ha seglingskompetens som stämmer med gruppens nivå samt den administrativa kompetens och det stora engagemang som krävs för att lyckas i rollen. Detta kan vara ett mycket bra uppdrag att kombinera med studier eller ett arbete i Stockholmsområdet.

- Anställningsformen är en timanställning.
- Arbetstid är mestadels kvällar och helger. Ca 20 timmar i veckan under högsäsong.
- Skeppar VIII är ett meriterande men ej ett krav i första steget
Känner du att detta är ett jobb för dig, skicka CV och personligt brev till [email protected]. Vi kommer att löpande hålla intervjuer och vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. För rätt person är detta sannolikt seglarsveriges roligaste arbete.

Om du har några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Bengtsson, på KSSS, [email protected] eller 070-245 62 65

För mer info www.ksss.se/andelssegling

KSSS, grundat 1830, är Sveriges största segelsällskap med över 5 000 medlemmar. Verksamheten omfattar kappsegling, träning, lägerverksamhet, eskaderseglingar, klubbaktiviteter samt hamnverksamhet.