Välkommen till andelsseglingsträff och seglingspremiär nu på torsdag!

Välkommen till andelsseglingsträff och seglingspremiär nu på torsdag den 26:e start kl 18.00 på KSSS, Saltsjöbaden!

På torsdag drar vi igång andelsseglingen i den kvicka och roliga klassen J/70. Kom förbi Sjövillan vid klubbhuset i Saltsjöbaden kl 18.00 så bjuder vi på fika och berättar mer.

För dig som inte kan ge dig till tåls med att komma ut på vattnet erbjuder vi även prova-på segling (viss seglingserfarenhet krävs), ta då med dig ditt egna seglarställ och flytväst. Målet med andelsseglingen är att du som älskar att segla ska få tillgång till kul och givande träning utan krånglet att behöva äga egen båt. 

Du kan läsa mer om andelsseglingen och anmäla dig till startup-mötet här. Kan du ej vara med men vill veta mer ber vi dig skriva till [email protected].

Vi välkomnar även Sandra Sandqvist som huvudtränare för andelsseglingen våren 2018. Sandra har en lång historia med klubben där hon seglat hem VM guld och silver, EM medaljer, flertalet SM guld, titeln Mästarnas Mästare och vinst i den allra första Allsvenskan-tävlingen. Hon har lovat att bjuda på en och annan hemlighet och vi är glada att ha henne ombord. 

 

Väl mött på torsdag!