KSSS söker Lägeransvarig

KSSS erbjuder våra unga medlemmar en fantastisk lägerupplevelse utöver det vanliga. Detta åstadkommer vi genom duktiga ledare, härliga sommaröar, bra båtar och en välorganiserad planering. Som Lägeransvarig kommer du att vara spindeln i nätet i denna fantastiska verksamhet.

Som Lägeransvarig för våra läger jobbar man mycket nära vår Juniorkommitté och har bland annat följande arbetsuppgifter:

• Ansvarig för rekrytering, organisation och handledning av instruktörer/praktikanter/kockar/husmor för lägren.

• Ansvara för planering och genomförande av instruktörsutbildningen

• Planera och koordinera lägerverksamheten

• Ansvara för uttagningen av lägerdeltagare samt därefter den löpande kommunikationen med deltagaren och hans/hennes målsmän.

• Underhålla medlemsregistren vartefter lägerdeltarare blir medlemmar i Sällskapet.

• I samarbete med Informationskommitteen arbeta med marknadsföringen av lägren vid mässor, i press och i samband med KSSS evenemang.

• Ansvara för redovisning av aktivitetsbidrag, SISU-uppgifter och andra relevanta kansliuppgifter.

Vi söker dig som har mycket bra administrativa kunskaper, mycket hög känsla för service, intresse och erfarenhet av HR frågor samt vana vid att arbeta självständigt. Kunskaper i segling är meriterande men inte absolut nödvändigt. Vi tror att du också har ett stort intresse av att arbeta med barn och ungdomar.

Som person trivs du i en omväxlande roll som innebär både självständigt arbete såväl som ett nära samarbete med kollegor och våra kommittéer. Du motiveras av en utvecklande roll i en mindre organisation. Planering och organisering är viktigt för dig samtidigt som du är kreativ och kan tänka i nya banor. Du är en engagerad och serviceorienterad person som tycker att den dagliga kontakten med KSSS medlemmar känns lockande.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% och arbetsplatsen är på KSSS kansli i Saltsjöbaden.

Känner du att detta är ett jobb för dig ber vi dig att skicka din CV samt ett personligt brev till [email protected] Vi kommer att rekrytera löpande till denna tjänst men vill gärna ha din ansökan senast den 15 aug 2019. Skriv gärna KSSS Lägeransvarig i ämnesraden.

Har du frågor ang. tjänsten så är du välkommen att kontakta Klubbdirektör Stefan Rahm på [email protected] eller 08-556 166 80.

Läs mer om tjänsten och hur du söker här