Johan Barne till KSSS Seglarforum

Johan Barne, en av världens bästa seglare besöker oss och berättar om livet i proffscirkusen och hur man blir ett seglarproffs. Nyligen aktuell som navigatör på TP52:an Platoon och med tidigare erfarenheter från två Americas Cup satsningar, tre OS-starter, 9 VM-guld… På "Allt för sjön" (båtmässan) på torsdag kl 17.20.

Är det någon man skall vara på Allt för sjön är det nu på torsdag den 7 mars. Förutom att mässan har öppet till 21:00 bjuds på mingel i KSSS monter och ett mycket intressant program under Seglarforum 17:20-19.00.

Förutom Johan Barne kommer vi att lyssna på: 

  • Soloseglaren Mikael Ryking körde Route du Rhum över Atlanten i höstas. Det var en tuff resa som vi får höra mer om.
  • Duon Emely Hagen och Anna Drougge ledde länge doublehanded klassen på ÅF Offshore Race. Stiltjebältet strax innan mål grusade deras chanser men de blev bästa kvinnliga team.
  • Michiel Geerling från RS Sailing, världens största jolletillverkare, berättar om framtidens jollar och seglare.
  • OS i Tokyo 2020 närmar sig med stormsteg. Vi tar pulsen på Fredrik Bergström, största medaljhoppet Sverige har 2020, Ida Svensson som slåss om en plats på startlinjen och coachen och OS seglaren Martin Strandberg.
  • Vad: KSSS Pre Sail med Seglarforum och medlemsmingel
  • När: Torsdag 7 mars, kl 17:20 - 21:00 
  • Var: Båtmässan Allt för sjön, sal K11
  • Inträde: Går du på Seglarforum får du gratis inträde till båtmässan. Se info längst ner. Övriga tider och dagar går du 2 för 1 som KSSS medlem.

Efter Seglarforumet bjuder KSSS tillsammans med Dream Yacht Charter på mingel och lite förfriskningar för att inviga seglingssäsongen 2019. Seglarforumet är kostnadsfritt för dig som KSSS VIP-gäst och de som anmäler sig till forumet går även in gratis på båtmässan under torsdagen 7 mars. Du blir avprickad vid entré till forumet.

Du köper din biljett genom att gå in på www.alltforsjon.se. Klicka på "Köp din biljett här" och sedan ange kod: KSSSVIP2019 för fritt inträde till Seglarforum.